Matematik

Omskrivning af løsning til differentialligning

01. juni kl. 23:49 af JohnBygren - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogen der kan forklare hvordan b-a*y(t)=c_1*e^{-at} kan omskrives til \frac{b}{a}-\frac{c_1}{a}*e^{-at}? er med på at -\frac{c_1}{a} indføes som betegnelse for konstanten c, men kan ikke forstå hvor \frac{b}{a} kommer ind i billedet. Kan nogen forklare dette?

Tak for hjælpen, mvh John


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni kl. 01:02 af MentorMath

Hej John,

Jeg har prøvet at vise omskrivningen(se billag). Skriv, hvis der er noget af det, som ikke giver mening, eller som jeg skal prøve på at forklare yderligere:)

Vh Kasper


Svar #2
02. juni kl. 07:49 af JohnBygren

Det giver mening, tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni kl. 09:35 af MentorMath

#2

Selvfølgelig! Godt det giver mening:)


Skriv et svar til: Omskrivning af løsning til differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.