Matematik

Beregning

03. juli 2023 af hfstudentt - Niveau: C-niveau
Hejsa. Har jeg udregnet dette korrekt.



Opgaven er vedhæftet.
Min besvarelse er følgende:

a) 5,6
b) ca. 12%
Vedhæftet fil: IMG_6501.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juli 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juli 2023 af ringstedLC

a)

\begin{align*} S &= \frac{I_S}{I_B}\cdot B &&\textup{formel (7)} \\ S &= \frac{112}{89.7}\cdot 2.62\approx 3.2\,(\textup{mia. km}) \end{align*}

NB. 5.6 er er mere end det dobbelte af antal kilometer for 2010.

b)

\begin{align*} p_% &= \frac{I_B-I_S}{I_B}\cdot 100\% \\ p_% &= \frac{I_{14}-I_{16}}{I_{14}}\cdot 100\% \end{align*}


Skriv et svar til: Beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.