Matematik

Opgave 4 - Bestemmelse af regneforskrift (CAS)

21. august 2023 af julemanden1234532 - Niveau: B-niveau

nogle som kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2023 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2023 af peter lind

parablen har ligningen y = a*x2+bx+c

Indsæt de 3 givne punkters koordinater i ligningen. Det giver 3 ligninger i de ubekendte a, b og c


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2023 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\&& \textup{solve}\left ( \left\{\begin{matrix} a\cdot 1^2+b\cdot 1+c=3\\ a\cdot \left (-2 \right )^2+b\cdot \left (-2 \right )+c=18&,\left \{ a,b,c \right \}\\ a\cdot 3^2+b\cdot 3+c=13 \end{matrix}\right. \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Opgave 4 - Bestemmelse af regneforskrift (CAS)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.