Matematik

skal svar på den her mundtligt!

25. august 2023 af neno91 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Definèr differentialkvotient? 

tak påforhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2023 af SuneChr

Differentialkvotienten er hældningskoefficienten for en sekants grænsestilling:

\frac{f\left ( x_{0}+h \right )-f\left ( x_{0} \right )}{h}\rightarrow f\, ^{'}\left ( x_{0} \right )\, for\, h\rightarrow \, 0 
h v i s  grænseværdien eksisterer.


Skriv et svar til: skal svar på den her mundtligt!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.