Matematik

Hvilken funktion er der tale om? stens eller eksponentiel?

13. september 2023 af SkolleNørd - Niveau: B-niveau

Hælp med at besvare det ovenstående som det første.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2023 af ringstedLC

Se på placeringen af variablen t i forhold til konstanten e (Eulers tal).


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2023 af mathon

Indtegn i vinduet
                                  \small \left ( \left [ -5,36 \right ];\left [ -5,80 \right ] \right )


Svar #3
14. september 2023 af SkolleNørd

#2

Indtegn i vinduet
                                  \small \left ( \left [ -5,36 \right ];\left [ -5,80 \right ] \right )

?


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2023 af M2023

#0. Løsning i Geogebra.

Vedhæftet fil:funktion.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. september 2023 af mathon

Indtegn i vinduet
                                  \small \small \left [ -5,36 \right ]\times\left [ -5,80 \right ]


Svar #6
15. september 2023 af SkolleNørd

#5
Indtegn i vinduet


De tal som du bruger, står da ingen steder i min opgave. Mit soørgamål er om dwt er wn potenafunktion eller eksponentiel funktion, så jeg kan tegne den skrevet ligning

Brugbart svar (0)

Svar #7
16. september 2023 af SuneChr

C(x) er en sum af to eksponentialfunktioner:    67·e- 0,041x og  - 67·e- 3,1x 


Skriv et svar til: Hvilken funktion er der tale om? stens eller eksponentiel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.