Matematik

hvordan forklare jeg min fremgangsmåde

28. september kl. 19:17 af hfstudentt - Niveau: C-niveau

Hej. er i gang med min afl. hvor jeg har om eksponentielle funktioner - jeg skal udfylde et sildeben, og dertil forklare, hvordan jeg har gjort det, men jeg kan simplhen ikke finde ud af, hvordan jeg gør. Det lyder mærkeligt - men jeg har udfyldt sildebenet, og dette er korrekt gjort, men ved ikke hvordan jeg i ord skal forklare det.

Her er sleve opg. formulering samt min egen besvarelse:


Svar #1
28. september kl. 19:18 af hfstudentt

Her er mit svar:


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september kl. 19:44 af peter lind

 Det ser da ikke ud til at være rigtig. Kan du ikke lægge den ordrette og fuldstændige opgave ind som billedfil som billedfil eller til nød som pdf fil


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september kl. 00:01 af SuneChr

Til tiden x = 0 er bakterietallet 1
For hver 20 min. fordobles bakterieantallet.
Efter 20 min. er antallet derfor 1·2 = 2
Efter 40 min.                             2·2 = 4
Efter 60 min.                             4·2 = 8
.......
Funktionen hedder  f(x) = 2^(x/20)
2'tallet fortæller, at f fordobles, når x vokser med 20.                             


Svar #4
29. september kl. 20:38 af hfstudentt

Super, tusinde tak :-)

Skriv et svar til: hvordan forklare jeg min fremgangsmåde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.