Matematik

Bestem en vektor så den er vinkel ret med en linje

26. oktober 2023 af Quixotic - Niveau: B-niveau

Jeg forstår ikke helt hvad man skal gøre i denne opgave der er på billedet (Det er kun opgave 3). Har i nogle forslag og/eller forklaringer?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2023 af M2023

#0 Jeg vedlægger et redigeret billede.

Vedhæftet fil:2079174.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2023 af peter lind

Brug at to vektorer er vinkelrette på hinanden når c•(a+b) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2023 af ringstedLC

\begin{align*} \textbf{3.}\\ \vec{a}+\vec{b} &= \binom{a_1+7}{a_2-3} \\ \vec{c} &\perp \binom{a_1+7}{a_2-3} \\ \binom{t}{20}\cdot \binom{a_1+7}{a_2-3} &= 0 &&\Rightarrow t=... \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem en vektor så den er vinkel ret med en linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.