Matematik

Find t i et koordinatsystem ud fra vektorerne

31. oktober 2023 af Quixotic - Niveau: B-niveau

Hej jeg forstår ikke helt hvordan man finder t i denne opgave måske er der nogen som kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2023 af mathon

                      \small \begin{array}{llllll} \overrightarrow{AB}+\overrightarrow{BC}+\overrightarrow{CD}=\overrightarrow{AD}\\\\ \begin{pmatrix} 4\\3 \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} 4\\2 \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} t\\0 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 15\\5 \end{pmatrix}\\\\\\ \begin{pmatrix} 8\\5 \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} t\\0 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 15\\5 \end{pmatrix}\\\\\\ \begin{pmatrix} t\\0 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 15\\5 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} 8\\5 \end{pmatrix}\\\\\\ \begin{pmatrix} t\\0 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 15-8\\5-5 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 7\\0 \end{pmatrix}\\\\\\ t=7 \end{}


Skriv et svar til: Find t i et koordinatsystem ud fra vektorerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.