Fysik

Keplers 3.lov - Ændring af enheder?

19. november 2023 af upontheabyss - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg sad og prøvede at læse denne opgave.

Hvordan ændre enheden sig fra nm^2/kg til s^2/m^3 ?

se den vedhæftet fil

Vedhæftet fil: newton.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2023 af mathon

                        \begin{array}{llllll} \frac{N\cdot m^2}{kg}=\frac{N}{kg}\cdot m^2=\frac{m}{s^2}\cdot m^2=\frac{m^3}{s^2}\\\\\\ \frac{1}{\frac{N\cdot m^2}{kg}}=\frac{1}{\frac{m^3}{s^2}}=\frac{s^2}{m^3} \end{}


Skriv et svar til: Keplers 3.lov - Ændring af enheder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.