Fysik

Kan nogen forklare mig hvorfor svaret er 19,2 kj

16. marts kl. 12:41 af Solenskin - Niveau: B-niveau
Elkedlen havde en nyttevirkning på 87,2 % og skal benyttes til at opvarme 1,20 kg vand. Elkedlen tilføres 2200 W.
Beregn varmeenergien, vandet tilføres i løbet af 10 s.

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts kl. 13:27 af mathon

                          \small \small E=P_{\textup{effektiv}}\cdot t=(2.200\;\mathrm{kW})\cdot 0.872\cdot \left ( 10\;\mathrm{s} \right )=19.2\;\mathrm{kJ}


Svar #2
16. marts kl. 13:33 af Solenskin

Tusind tak.


Skriv et svar til: Kan nogen forklare mig hvorfor svaret er 19,2 kj

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.