Matematik

parameterfremstilling - AKUT HJÆLP, Mat b

18. marts kl. 12:04 af Camilla89898 - Niveau: B-niveau

nogle der har svar på denne opgave, som vil dele, med forklaringer også?? pls!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts kl. 12:13 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts kl. 12:17 af mathon

\begin{array}{lllllll} \textup{for }t=4\textup{:}\\&&\begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=&\begin{pmatrix} -1\\2 \end{pmatrix}+{\color{Red} 4}\cdot \begin{pmatrix} 3\\4 \end{pmatrix}=\\\\&&& \begin{pmatrix} -1\\2 \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} 12\\16 \end{pmatrix}=\\\\&&& \begin{pmatrix} -1+12\\ 2+16 \end{pmatrix}= \begin{pmatrix} 11\\18 \end{pmatrix}\end{}


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts kl. 13:26 af AMelev

#0 Opdater lige din profil, så den passer.
Parameterfremstilling er nok ikke 9. klassses stof.


Skriv et svar til: parameterfremstilling - AKUT HJÆLP, Mat b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.