Kemi

Uorganisk Kemi - HJÆÆÆÆÆLP

06. juni 2024 af lepidoptera - Niveau: B-niveau

Har vedhæftet en opgave som jeg slet ikke kan finde ud af


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2024 af Martin2Holte


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. juni 2024 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{2.}\\&Cu\,_\textit{(s)}\;+\;4\,HNO_3\,_\textit{(aq)}\;\longrightarrow \;Cu\left ( NO_3 \right )_2\,_\textit{(aq)}\;+\;2\,NO_2\,_\textit{(g)}\;+\;2\,H_2O\,_\textit{(l)} \end{}


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. juni 2024 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{4.}\\&Cu\left ( NO_3 \right )_2\,_{\textit{(aq)}}\;+\;2\,NaOH\,_{\textit{(aq)}}\;\longrightarrow \;Cu\left ( OH \right )_2\,_{\textit{(s)}}\;+\;2\,NaNO_3\,_{\textit{(aq)}} \end{}


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. juni 2024 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{6.}\\&Cu\left ( OH \right )_2\,_{\textit{(s)}}\;\overset{\textup{opv}}{\longrightarrow} \; CuO\,_{\textit{(s)}}\;+\;H_2O\,_{\textit{(g)}}\end{}


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. juni 2024 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{8.}\\& CuO\,_{\textit{(s)}}\;+\;H_2SO_4\,_{\textit{(aq)}}\;\longrightarrow \;CuSO_4\,_{\textit{(aq)}}\;+\;H_2O\,_{\textit{(l)}} \end{}


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. juni 2024 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{11.}\\& Zn\,_{\textit{(s)}}\;+\;Cu^{2+}\,_{\textit{(aq)}}\;\longrightarrow \;Zn^{2+}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;Cu\,_{\textit{(s)}}\end{}


Brugbart svar (1)

Svar #7
08. juni 2024 af mathon

Tag stilling til
hvilke reaktioner,
der er:
                               \small \begin{array}{llllll} \bullet\textup{ redoxreaktioner}\\ \bullet\textup{ udskiftningsreaktioner} \end{} 


Skriv et svar til: Uorganisk Kemi - HJÆÆÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.