Matematik

Ligning med x

08. september kl. 13:39 af jose910c - Niveau: 9. klasse

Hvad er x gange med x

Altså x*x=?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september kl. 14:17 af mathon

                         x\cdot x = x^1\cdot x^1=x^{1+1}= x^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september kl. 15:41 af ringstedLC

#0 Tænk på arealet af et kvadrat, hvor siderne har længden "2" :

\begin{align*} A &= 2\cdot 2=4=2^2 \end{}

og så på et, hvor siderne har længden ":

\begin{align*} A &= x\cdot x=x^2 \end{}


Skriv et svar til: Ligning med x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.