Matematik

Sandsynlighedsberegning

15. september kl. 22:45 af Eca - Niveau: A-niveau

Hej, sidder lidt fast i en opgave, som jeg ikke helt ved, hvordan jeg skal løse. Nogle der kan hjælpe?

Har vedhæftet en fil af opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september kl. 22:56 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september kl. 23:01 af peter lind

P(a) = -10*0,70+a*0,2+a2*0,10

Beregn P(5)

løs uligheden  P(a)>0


Svar #3
16. september kl. 18:13 af Eca

når jeg skriver det får jeg et resultat jeg ikke helt forstår?:

[a < 9,4261] , [7,4261 < a]


Svar #4
16. september kl. 18:15 af Eca

vil det så bare sige at man vinder penge så længe a-værdien er mindre end -9, 4261 og større end 7,4261


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september kl. 19:58 af peter lind

#3 Du har en fortegnsfejl(tastaturfejl) i den første ulighed. I den anden skal uligetegnet vendes. Ellers er det rigtig #4 er rigtig


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. september kl. 20:28 af ringstedLC

Tegn parablen og se at:

\begin{align*} P(a) &=\underset{{\color{Red}>\;0}}{\underbrace{ 0.1}}\cdot a^2+0.2\,a-7 \\ P(a) &= 0 &&\Rightarrow a=\frac{-0.2\pm\sqrt{0.2^2-4\cdot0.1\cdot (-7)}}{2\cdot 0.1} \\ &&&\Rightarrow a=\left\{\begin{matrix}-9.4261 \\\;\;7.4261\end{matrix}\right. \\ P(a) &>0 &&\Rightarrow a<-9.4261\vee a>7.4261 \end{}


Svar #7
16. september kl. 22:03 af Eca

ok tak for hjælpen:)


Skriv et svar til: Sandsynlighedsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.