Matematik

Er den løst korrekt?

27. september 2024 af hfstudentt - Niveau: B-niveau

Hejsa, nogen der vil se igennem om jeg har løst denne opgave korrekt i min matematik aflevering. På forhånd tak. Opgaveformuleringen er vedhæftet nedenfor:


Svar #1
27. september 2024 af hfstudentt

Dette er min besvarelser af opgaven:


Svar #2
27. september 2024 af hfstudentt

Og den anden del:


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2024 af mathon

Da du i 1. del smider alt for mange decimaler væk i B's koordinater,
bliver beregningen af C's koordinater alt for upræcise.

                       \small \begin{array}{llllll} B=\left(\frac{-5+8\sqrt{6}}{5}\;;\frac{20+6\sqrt{6}}{5} \right )\approx (-4.91918;6.93939)\\\\\\ C=\left(\frac{27-8\sqrt{6}}{5}\;;\frac{-4+6\sqrt{6}}{5} \right )\approx (1.48082;2.13939)\end{}


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. september 2024 af mathon

men metoden er i orden.


Skriv et svar til: Er den løst korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.