Matematik

bestemme løsninger i en funktion med en tangent til

31. oktober 2024 af SkolleNørd - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg er gået lidt i stå i følgende opgave, hvor jeg skal bestemme a og b. Jeg tænker, at man skal indsætte værdien i f(x), altså f(1)=1^2+b*1+c <=>1+b+c. Skal jeg så også sætte 1 ind på x'ets plads også i tangentens ligning? (-1+5 = 4, altså y = 4)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2024 af mathon


Skriv et svar til: bestemme løsninger i en funktion med en tangent til

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.