Matematik

Hvordan får jeg maple ud af brøker?

10. november 2024 af MatMonkey - Niveau: A-niveau

Jeg har lavet den her udregning, og ved ikke hvorfor maple giver mig det i brøker. Hvordan får jeg det over i decimale tal?

(har lige startet i 1.g og har ingen ide om hvordan maple virker)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2024 af mathon

    r=\left( {\frac{26000}{18000}}\right )^{\frac{1}{7}}-1=0.053936


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2024 af jl9

evalf r


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2024 af ringstedLC

#0 I "Indstillinger" (måske et tandhjul) skal du finde det afsnit, hvor beregninger indstilles. Her skifter du fra "Eksakt" til "numerisk".


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2024 af M2023


Skriv et svar til: Hvordan får jeg maple ud af brøker?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.