Matematik

Trigonometri

07. marts 2025 af TheAngels - Niveau: 10. klasse

Hvordan bestemmer jeg længden fra P til A

Vedhæftet fil: Skærmbillede .png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2025 af M2023


Svar #2
07. marts 2025 af TheAngels

#1

Bemærk at vinkel A = w og vinkel B = v.

Tror ikke helt jeg forstår hvorfor de ens

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2025 af ringstedLC

De er ikke ens!

\begin{align*} \sin(A)=\frac{a}{c} \quad\Rightarrow\quad c &= \frac{a}{\sin(A)} \\ PA &= \frac{h_P}{\sin(w)} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. marts 2025 af M2023

Vedhæftet fil:afstand.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. marts 2025 af ringstedLC

#3

De er ikke ens!

Undskyld,  jeg havde nok misforstået, hvilke vinkler du spurgte om.


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. marts 2025 af AMelev

#2 Ensliggende vinkler ved parallelle (vandrette) linjer.


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. marts 2025 af M2023

#0. Løsning i Geogebra.

Vedhæftet fil:Afstand_2.png

Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.