Kemi

Aminosyrer

01. april 2025 af Curiosity4life - Niveau: A-niveau

Hvad er forskellen på glutaminsyre og γ-glutaminsyre? Hvad beskriver gamma?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2025 af mathon

\begin{array}{lllllll} \alpha, \beta \textup { og } \gamma\textup{ refererer til aminogruppens placering.} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2025 af mathon

                     \begin{array}{lllllll} R-\underset{\underset{NH_2}{|}}{C}-C-C-COOH \end{}


Skriv et svar til: Aminosyrer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.