Matematik

Angiv f'(x) !

09. april 2011 af MishaNamong (Slettet)

Hej allesammen :D. Jeg har lige siddet og bøvlet med følgende opgave, hvor jeg skal finde f'(x). Nogen der har tid til at rette den igennem :D??

f1(x)= ex-e2x => f1'(x)= ex-2e2x

f2(x)=2ex-xe2 => f2'(x)=2ex-e2

f3(x)=x3*e-2x = f(g(x))

g(x)=e-2x => g'(x)=e-2x

f(x)=x3 => g'(x) = 3x2

= f3'(x)=(3x2-2x3)e-2x

f4(x)=3x-5x

g(x)=3x -> g'(x) =3x*ln(3)

f(x)=-5x -> f'(x)=-5x*ln(5)

f4'(x)=ln(3)*3x- ln(5)*5x

f5(x)=e3x -> f'(x)=3e3x

f(6)=5x*e-x

g(x)=5x*e-x

g(x)=5x -> g'(x)=5x*ln(5)

f(x)=e-x -> f'(x)=e-x

f6'(x)=ln(5)*5x*e-x

f7(x)=e2x/ex ________________________?

f8(x)=ex-1 / ex

g(x)=ex-1 -> g'(x)=e-x

f(x)=ex -> f'(x)=ex

______ ???

f9(x)=e3x/ex+2 = ____________


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2011 af Lase (Slettet)

 Brug WordMat (:


Skriv et svar til: Angiv f'(x) !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.