Fysik

Fysik - kalorimeter ligningen

11. april 2011 af lottejakobsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :-)

jeg sidder og  er ved at skrive et teori afsnit til min rapport om kalorimeter ligningen, da jeg stødte på disse to formler

?E_vand+?E_(sten/lod )=0J


?E_vand+?E_møtrik+?E_kal=0J
 

Er der nogle der kan hjælpe mig med, hvad det egentlig er jeg regner ud ved disse to formler :-)?

hvis der er nogle der ved noget relevant om kalorimeter ligningen, må i meget gerne komme med gode indputs.

ved vedhæftede fil kan i se opgave formuleringen..

på forhånd tak..

Vedhæftet fil: Kalorimeterligningen.docx

Svar #1
11. april 2011 af lottejakobsen (Slettet)

deltaEvand+deltaE(sten/lod )=0J
deltaEvand+deltaEmøtrik+deltaEkal=0J
 

formlerne lyder som følgende..

ved ikke lige hvorfor den ikke gad at sætte delta tegnene ind ;-)


Skriv et svar til: Fysik - kalorimeter ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.