Matematik

Projektion af vektorer

13. april 2011 af blomsterbarnet29 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Haj folkens! Jeg kunne virkelig godt bruge noget hjælp til min matematik opgave som lyder:

Find koordinaterne til projektionen af Vektor b=(3;4) Og vektor a= =( 2; -5)    (Det er meningen at koordinaterne skal stå under hinanden, da det er vektore, men det gider word desværre ikke lave)


Derudover skal jeg finde længden af projektionsvektoren

HÅBER I VIL HJÆLPE!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2011 af mathon

                                  ba  =    ((a·b)/a2a                                  a = |a|


Skriv et svar til: Projektion af vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.