Matematik

opstil funktion:Energiproduktion

13. april 2011 af over9000 (Slettet)

Nogle bud på følgende opgave?

Jeg kan ikke gennemskue det.

Vedhæftet fil: energi.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

E(x) = c*x3 hvor x er vindens hastighed og c er konstant. Alternativt kunne du kalde x for v (v for hastighed).


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. april 2011 af phoebebuffay (Slettet)

 Det du skal gøre, er helt simpelt at tage ordene som de står skrevet, og så skrive det "matematisk", det vil sige som en formel:

E(h)=h^3

E=energiproduktion

h=vindens hastighed


Svar #3
13. april 2011 af over9000 (Slettet)

#1 Hvorfor vll du have den konstant med?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2011 af phoebebuffay (Slettet)

 Det er det. Opgavens formål er, at du kan demonstrere at du "kan læse" det som der står. Det er nemlig en del af målene i matematik.


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. april 2011 af phoebebuffay (Slettet)

 Der skal ikke nogen konstant på, når det ikke er opgivet i opgaven..


Svar #6
13. april 2011 af over9000 (Slettet)

Jeg havde faktisk startet med at stille det op som i #2, men det virkede næsten for simpelt.

men ja, proportional må vel betyde "afhænger af" tak skal du have.


Svar #7
11. maj 2011 af over9000 (Slettet)

Dulugtergrimt havde ret, jeg smed konstanten på og fik opgaven rigtigt som den eneste i min klasse. Beklager den sene udmelding i øvrigt. :-)


Skriv et svar til: opstil funktion:Energiproduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.