Tysk

rettelse

13. april 2011 af nikoSI (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ville være dejligt hvis jeg kunne få rettet følgende sætninger som jeg har været i tvivl om:
En opgave med forholdsord.

(Over mig bor en sangerine, og ved siden af hende bor en jazzmusiker)
Darüber/über mich wohnt eine Sängerin, und neben sie wohnt einen Jazzmusiker.
 
Hvorfor tager du ikke mappen under armen?
Warum nehmen du nicht die Mappe unter (+akk?) ihr Arm?

Da vi kom ud på gaden, [...]
Da wir aus auf die Strasse kommt 

Børnene er lige løbet over broen og ind i skoven:
Die Kinder sind gerade åuber die Brücke gelaufen und hinein in den Wald.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2011 af Tyskfødt (Slettet)

(Over mig bor en sangerine, og ved siden af hende bor en jazzmusiker)
Darüber/Über mich mir =dativ (hvor?) wohnt eine Sängerin und neben sie ihr = dativ wohnt einen Jazzmusiker.

Hvorfor tager du ikke mappen under armen?
Warum nehmen  nimmst du nicht die Mappe  nicht unter (+akk?) ihr  den =akkusativ (hvorhen) Arm?

Da vi kom ud på gaden, [...]
Da  Als wir aus auf die Straße kommt  kamen,.....

Børnene er lige løbet over broen og ind i skoven:
Die Kinder sind gerade über die Brücke gelaufen und hinein in den Wald.


Svar #2
13. april 2011 af nikoSI (Slettet)

tuusind tak :)


Skriv et svar til: rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.