Generelt

selvstuderende under 18 år ?

13. april 2011 af Emaly (Slettet)

 hej.

jeg er 16 år og går i 1g på det almene gymnasium (STX). mit spørgsmål lyder: kan jeg være selvstuderende selv om jeg er under 18? jeg vil gøre det fordi jeg dyrker idræt på højt niveau - er allerede under team danmark - og pga sygdom i familien. altså har jeg brug for selv at styre mit skema og dermed få mest ud af den tid jeg har. 

på forhånd tak for hjælpen. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. april 2011 af phoebebuffay (Slettet)

 Det her er hvad jeg kunne finde om selvstudium i bekendtgørelsen for stx:

Kapitel 11
Selvstuderende
§ 127. Selvstuderende skal indstilles til prøve efter regler i eksamensbekendtgørelsen. Forud for indstillingen til eksamen skal den selvstuderende dokumentere, at et eventuelt eksaminationsgrundlag er til stede.
Stk. 2. Selvstuderende aflægger prøve efter de regler, der er fastsat i læreplanen for de pågældende fag, herunder de særlige regler for selvstuderende, der er fastsat i nogle af læreplanerne.
§ 128. Selvstuderende skal tilbydes faglig vejledning, som kan gives individuelt eller i grupper af selvstuderende.
§ 129. For selvstuderende, der ønsker at aflægge prøve i fagene biologi, fysik, kemi og naturgeografi, afholdes der mindst én gang årligt laboratoriekurser, jf. bilag 5. Laboratoriekurserne omfatter de krævede praktiske øvelser i de nævnte fag, der er en forudsætning for indstilling til prøve, jf. bilag 12-14, 23-25 og 30-32.
§ 130. Selvstuderende, der ønsker at udarbejde en projektopgave, jf. bilag 6, og som ikke i forvejen har udarbejdet et studieretningsprojekt, udarbejder projektopgaven på et tidspunkt, som skolens leder fastsætter.


Brugbart svar (2)

Svar #2
27. april 2011 af Quantum (Slettet)

 de paragrafer er forældet- er ked af at sige det


Skriv et svar til: selvstuderende under 18 år ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.