Fysik

Hjælp til fysik opgave

14. april 2011 af Al-zubaidi (Slettet)

Jeg har brug for hjælp til opgave c ?     se vedhæftet fil.

på forhånd tak :)

 a) I hvilket tidsrum er solindstrålingen på solfangeren over 4000 W ?

Det er den fra kl 11:00 til 15:20 stiger vandets temperatur fra 51,3 til 53,2 grader

b) Beregn den energi som vandet i lagertanken modtager i dette tidsrum ?

Vi sagde: E= m(1200 kg vand i tanken)*4,2*delta T (53,2-51.3)

Hvad siger I til det

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

c) Du finder arealet under grafen i det givne tidsrum. Hvert tern angiver nemlig E = P*t.

Det betyder altså at hvert tern besidder energien E = P*t = 500*30*60 = 900000 J = 900 kJ.


Skriv et svar til: Hjælp til fysik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.