Matematik

Hvordan laver man f(x) til f '(x)??

14. april 2011 af kristina-stine (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = x * e^2x

f '(x) = ???

på forhånd tak for hjælpen:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. april 2011 af heliumdyt (Slettet)

du kan differentier på lommeregner, det er meget nemmer


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man differentierer funktionen f(x) . Benyt reglen for differentiation af et produkt (g(x)·h(x))' = g'(x)·h(x) + g(x)·h'(x) ,

og benyt reglen for differentiation af en sammensat funktion.


Svar #3
14. april 2011 af kristina-stine (Slettet)

ved godt, har prøvet:/ men i samtlig alle mine opgaver gør jeg det alligevel forkert:/


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hvad gør du da? Vis os, hvad du gør.


Svar #5
14. april 2011 af kristina-stine (Slettet)

tror ikke det hjælper at bruge lommeregneren?? for skal bruge f ' (x) til at lave monotoniforhold ud fra:S


Brugbart svar (1)

Svar #6
14. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Korrekt. Det kan gøres simpelt i hånden, se #2.


Svar #7
14. april 2011 af kristina-stine (Slettet)

Ja, tak prøver lige en gang til:)


Skriv et svar til: Hvordan laver man f(x) til f '(x)??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.