Matematik

Kvadratrod gange kubikrod?

17. april 2011 af Sandhu (Slettet)

Hvordan ganger man kvadratrod med kubikrod.

Hvordan reducer man:

√x^3 * kubikrod√ x^2

Og hvordan reducer man:

(x+y)^2 – (x-y)^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2011 af Krabasken (Slettet)

x^(3/2)*x^(2/3) = x^(3/2+2/3) = x^(9/6+4/6) = x^(13/6) =
 

6√(x^13)

Brug kvadratsætningerne (mat.-bogen) eller gang parenteserne ud
 


Skriv et svar til: Kvadratrod gange kubikrod?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.