Almen studieforberedelse (AT)

Big Brother interview! - prøver igen..

20. april 2011 af Blabla66 (Slettet)

Har skrevet et indlæg tidligere, men fik ikke nok brugbare svar, så nu prøver jeg igen..

Jeg skal interviewe en tidligere Big Brother deltager, som jeg skal bruge til min AT eksamen, da jeg skrev om Paradise Hotel. Jeg skrev i fagene Psykologi B og Dansk A. Min problemformulering/problemstillinger lyder således:

Hvordan afspejler virkeligheden sig i reality-programmer som Paradise Hotel?
Problemstillinger
- Redegørelse for narcissisme-teorien, David Riesmans teori om det gruppestyrede menneske og Erving Goffmans teorier om backstage og frontstage
- Analyse af et tirsdagsafsnit af Paradise hotel sæson 7, samt forskellige klip fra tidligere programmer hentet fra www.youtube.com, med henblik på hvordan producenterne af reality-programmet iscenesætter deltagerne og hvordan deltagerne iscenesætter sig selv
- Vurdering af hvorfor vi ser Paradise Hotel og hvorfor unge vælger at deltage i programmer som disse
 

Skal have 5-10 spørgsmål, og vil gerne have hjælp til nogle af dem. har indtil videre:

1. Hvorfor valgte du at deltage i Big brother
2. Har det haft nogle konsekvenser efterfølgende
3. Har det ændret dig som person?
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2011 af NikolajOlsen

Hvis ikke du kan komme på flere spørgsmål, så burde du måske spørge dig selv, om du har valgt rigtigt ved at bede om et interview. Spørgsmålene er der jo ikke for deres egen skyld, men fordi svarene på dem kan hjælpe dig videre eller gøre dig klogere.

Spørgsmålene må først og fremmest gro ud af din problemformulering. Du har redegjort for nogle narcissisme-teorier. Her burde du kunne finde inspiration til nogle spørgsmål. Du har analyseret et afsnit af Paradise Hotel og lægger vægt på, hvordan deltagerne og programmet iscenesætter personerne. Det burde da også give anledning til nogle spørgsmål.

Ved at interviewe en deltager, får du muligheden for at komme bag om kameraerne. Det burde du kunne udnytte til at få nogle informationer om, hvordan deltagerne oplever det at være med i programmet og hvordan forholdet har været til producenten.


Skriv et svar til: Big Brother interview! - prøver igen..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.