Matematik

Hjælp Matematik opgaver på B-niveau

24. april 2011 af Fynpige (Slettet)

Heej alle sammen

er der nogle af jer der har en løsning til hvordan man regner de to opgaver ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2011 af Duffy

er der nogle af jer der har en løsning metode til hvordan man regner de to opgaver ud?

5 a: Brug formlen for HALVERINGSKONSTANT

b: Hvad er t målt i?

c: Tænk tilbage til din PROCENT-REGNING

...PRØV NU !


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2011 af Krabasken (Slettet)

5a)
Brug formlen for halveringstid i din mat-bog "T½="
b)
indsæt 24 på t's plads
c)
Hvis du forestiller dig 1 i stedet for 0,9779 (skriv det, og regn ud) ville mængden i blodet slet ikke falde, men ligge konstant på startniveauet. Da 0,9779 er ret tæt på 1 betyder det, at mængden falder meget langsomt ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2011 af Krabasken (Slettet)

6a) Indsæt O(x) (ovenfor) og x=10000 i formlen for E(x)

Differentiér O(x) til O'(x) og og løs ligningen, som der står

b) indsæt O(x) (fra før) i formlen for F(x), gang parentesen ud
og find F'(x) ved differentation. Sær derefter F'(x) = 0, for at finde Fs minimum
 


Svar #4
27. april 2011 af Fynpige (Slettet)

Tusind tak Krabasken:-) nu forstår jeg hvordan man regner opgaverne ud.


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2011 af Duffy

Selv tak!


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. april 2011 af Krabasken (Slettet)

Til Hottie92:

Tak for en god tilbagemelding ;-)

Til Duffy:

Du behøver ikke at svare på mine vegne - jeg tror godt, jeg kan klare det selv -


Skriv et svar til: Hjælp Matematik opgaver på B-niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.