Matematik

Integration af (dx)^2

25. april 2011 af GanonZumDorf (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 Hej,

Hvordan løser man integralet

∫(dx)2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

I hvilken sammenhæng er du truffet på dette integral?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2011 af SuneChr

∫ dx = ∫ 1·dx = x + c

Mener du ikke den anden afledede af y:

d2y / dx2 = y´´   ⇒   d2y = y´´·dx2    ⇒    dy = ∫ y´´·dx2       men (dx2)  er jo ikke lig med (dx)2


 


Skriv et svar til: Integration af (dx)^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.