Matematik

Trigonometri - uligheder hvordan regnes disse

26. april 2011 af natasjah (Slettet)

 Hej 

jeg ved slet ikke hvordan man regner disse ud har du mulighed for at hjælpe mig med fremgangs moden


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2011 af Uzbek (Slettet)

 Ja. =)


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. april 2011 af mathon

beregn først

                         Define f(x) = 5*sin(2x+π)

                         Define g(x) = 3

                         approx(solve(f(x)=g(x),x)) | x≥-π and x≤π


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. april 2011 af Euroman28

GÅr du på Universitetet?

Det du skal er at du skal se godt på uligheden

defineret på

hvad kan sin(2x+pi) omskrives til??

 

Derefter arbejder du videre derfra.

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #4
26. april 2011 af natasjah (Slettet)

 1# ok det lyder godt 

2# Tak for dit svar det skal jeg gøre 

3# tak for dit svar det skal jeg gøre


Svar #5
26. april 2011 af natasjah (Slettet)

 #3 ja j går på uni. 


Brugbart svar (1)

Svar #6
26. april 2011 af Euroman28

@Natasjah,

Hiv fat i Edwards and Penny Calculus. Deri står der eksempler på den du skal bruge til den opgave :)

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #7
26. april 2011 af natasjah (Slettet)

 Hvad er det ?? en bog j kan hente på nettet ? 

har ikke haft matematik på højniveau derfor er jeg tit lost i disse opgaver jeg får nu på uni. 


Brugbart svar (1)

Svar #8
26. april 2011 af Euroman28

Hvad læser du?

Det er den her bog

http://www.amazon.com/Multivariable-Calculus-6th-Henry-Edwards/dp/0130339679

De har den sikkert også i den studieboghandel.  Der findes andre metoder til hvordan man finder den, men det kan Vi ikke diskuterer her. Desuden det er vigtigt at havde den på tryk!

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Trigonometri - uligheder hvordan regnes disse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.