Matematik

cirklens ligning

28. april 2011 af Yasir (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan jeg bestemme cirklens ligning og bestemme tagets overfladeareal?

Vedhæftet fil: Et tværsnit af hallen.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2011 af mathon

     benyt

                                                 (r-p)2 + (k/2)2 = r2

   r: radius
   p: pilhøjden
   k: korden


Svar #2
28. april 2011 af Yasir (Slettet)

Så (40-16)^2+(k/2)2=40^2

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2011 af mathon

     ...så
                           (r-16)2 + 402 = r2


Skriv et svar til: cirklens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.