Kemi

reaktionshastighed!?

03. maj 2011 af xxlullexx (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har en halveringstid: T1/2 = ln(1/2)/2,3535 = -0,294518 af en reaktion af 1. orden.

Jeg skal bestemme [OH-] efter 120 sek.

Hvordan?

Håber i vil hjælpe mig, det er til i morgen 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. maj 2011 af mathon

             ...halveringstiden kan ikke være negativ


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. maj 2011 af mathon

                                                              [A] = [A]o·(1/2)t/T½


Skriv et svar til: reaktionshastighed!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.