Matematik

uden hjælpemidler

03. maj 2011 af Flade (Slettet)

isoler d

R=(4*p)/(π*d^2*l)

hmmm. nogen bud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2011 af Anxyous (Slettet)

 Hvad med dig selv?


Svar #2
03. maj 2011 af Flade (Slettet)

nej jeg syntes ikke rigtigt der er noget der popper op. Jeg ved, jeg kan dividere med det første led og med pi og med l og tage roden af det hele? med er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2011 af Anxyous (Slettet)

 Der er ingen led her. Du gør det nemmest ved at gange igennem med d2, dividere med R og så tage roden på begge sider.


Svar #4
03. maj 2011 af Flade (Slettet)

d= √ 4*p/Π*l/r

ser det rigtigt ud?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. maj 2011 af Tyrael (Slettet)

Løsningerne er

d = (2√(p))/(√(1·π)·√(r)) og p/(1·r) ≥0 ν d = (-2√(p))/(√(1·π)·√(r)) og p/(1·r) ≥0
 


Svar #6
03. maj 2011 af Flade (Slettet)

hmmm hvad med l?


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. maj 2011 af mette48 (Slettet)

R=(4*p)/(π*d^2*l) ganger med (π*d^2*l)

(π*d^2*l)R=(4*p)      deler med I*π*R

d2=(4*p)/(I*R*π)       uddrager roden

d=±√[(4*p)/(I*R*π)]


Svar #8
03. maj 2011 af Flade (Slettet)

ja det ser godt ud den tror jeg at jeg forstår tak for hjælpen alle sammen


Skriv et svar til: uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.