Matematik

Hvordan løser jeg disse opgaver? HJÆLP

03. maj 2011 af friskerkurt (Slettet) - Niveau: C-niveau

 3x-4=2
    X



Grafen for den lineære funktion f(x) = ax+b går gennem punktet (1,4) Bestem b

Antallet af medlemmer i DTS er siden 199 er falder med 2100 om året i 199 var medlemstallet 77 688

a. beregn medlemstallet i år 2006

b. hvilket år forventes medlemstallet at være nede på 60.000

HJÆLP!!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Du må da selv have nogle bud.


Svar #2
03. maj 2011 af friskerkurt (Slettet)

 Desværre, er helt blank!


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Arh, du må have lært et eller andet!

(3x-4) / x = 2

Hvad er det allerførste der skal gøres, tror du? Hvad stopper os fra at udregne det som en helt almindelig ligning?

f(x) = ax+b hvad er det for en slags funktion? Den kan btw. ikke beregnes, fordi du mangler at komme med en oplysning.

Når noget falder (eller vokser) med en fast værdi hvert år, så er funktionen af hvilken form? Hvilke konstanter indgår i den? Hvad fortæller de konstanter? Hvordan kan du se ud fra en tekst, hvad de forskellige konstanter skal være?


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg disse opgaver? HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.