Matematik

Hvem vil hjælpe mig med denne opgave ??

18. maj 2005 af Holger N (Slettet)
Goddag jeg har nogle opgaver som lyder sådan:

1,1 Triatlon er en sport, der består af svømning, cykling og løb.
En af de første konkurrencer i triatlon blev afholdt i USA i 1974. Den bestod af 9,5 km løb, 10,0 km cykling og 600 m svømning.

Hvor mange år er der gået siden denne triatlon???

1,2 En Ironman er en triatlon bestående af: -2,4 miles svømning- 180 km cykling - et maratonløb- 1= mile = 1,609 km - Et maratonløb er på 42,195

Beregn, hvor mange kilometer der skal svømmes i en Ironman.

1,3 Beregn længden af den samlede strækning for en Iroman.

1,4 Diagrammet viser forholdet mellem svømme , cykle og løbestrækningerne ved den første triatlon.
Svømning 3 % Løb 47 % Cykling 50%

Tegn et tilsvarende cirkeldiagram for en Iroman

1,5 Beskriv talmæssige forskelle og forhold mellem den første triatlon og en Iroman.

Er der ikke nogen som er flinke som vil hjælpe med disse opgaver...! Mange tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2005 af xyz (Slettet)

spørgsmål 1,1 har du vel lavet??

det er jo bare 2005-1974 = 31

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj 2005 af Duffy

Hvor mange år er der gået siden denne triatlon???

Indtil i dag (2005) må der være gået

2005 - 1974 år = 31 år



Duffy c",)

Svar #3
18. maj 2005 af Holger N (Slettet)

tak kan I ikke hjælpe med de andre opgaver :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2005 af xyz (Slettet)

Duffy du får æren :D

Svar #5
18. maj 2005 af Holger N (Slettet)

Kan i ikke kan ikke løse dem nemlig så kan jeg få hjælp

Svar #6
18. maj 2005 af Holger N (Slettet)

*kan ikke løse den vil i ikke hjælpe ??

Svar #7
18. maj 2005 af Holger N (Slettet)

tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. maj 2005 af Duffy

Ok xyz, så tager jeg lige en svær en til:

-2,4 miles svømning- 180 km cykling - et maratonløb- 1= mile = 1,609 km - Et maratonløb er på 42,195

Beregn, hvor mange kilometer der skal svømmes i en Ironman.

(2,4 miles) x (1,609 ) = 3,8616 km


Duffy - pyha!!

Svar #9
18. maj 2005 af Holger N (Slettet)

og de sidste tak

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. maj 2005 af Duffy

Nåh jah!

Spis nu lige brød til.

Hva' mæ du selv lige ville prøve, ik?!


Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #11
18. maj 2005 af xyz (Slettet)

Duffy.. den var svær. du tog faktisk den sværeste af dem:p

Svar #12
18. maj 2005 af Holger N (Slettet)

har prøvet og kunne ikke løse :S men vil I ikke hjælpe med de sidste

Brugbart svar (0)

Svar #13
18. maj 2005 af Duffy

#12:

Hmm?

Har du ikke selv et forslag til hvor lang den samlede strækning for en Iroman er når du får at vide at

2,4 miles svømning (=3,8616 km )

180 km cykling

Et maratonløb er på 42,195 km ?




Duffy c",)

Svar #14
18. maj 2005 af Holger N (Slettet)

Jeg ved ikke hvad de mener med strækning

Brugbart svar (0)

Svar #15
18. maj 2005 af finfyr (Slettet)

en strækning er det antal km en ironman løber, cykler og svømmer...

du får oplyst flg.
2,4 miles svømning (=3,8616 km )

180 km cykling

Et maratonløb er på 42,195 km ?

det samlede antal km må da være
3,8616 km + 180 km + 42,195 km

Svar #16
18. maj 2005 af Holger N (Slettet)

ok tænkte også på + stykker men vidste ikke om det var rigtigt kan du hjælpe med de sidste tak

Brugbart svar (0)

Svar #17
18. maj 2005 af finfyr (Slettet)

dit cirkeldiagram kan jeg nok ikke være behjælpelig med, da det bliver svært at tegne herinde....
men du ved at cykling udgør 50 %...
ergo må dette areal fylde halvdelen af dit cirkeldiagram...
så kan du sagtens lave resten af dit diagram

Svar #18
18. maj 2005 af Holger N (Slettet)

ok tak for hjælpen ;)

Brugbart svar (0)

Svar #19
22. august 2011 af djpimp (Slettet)

hej jeg vil lige oplyse at #17 har forkert da opg 1.4 kun viser % fra det gamle triatlon som kun er på 20.1 km og den nuværende er på 261 fik jeg den til :-D


Brugbart svar (0)

Svar #20
22. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#19

De korrekte distancer er givet i #15. Den samlede distance er ikke 261 km.


Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.