Matematik

parallelle linjer

14. august 2003 af OldRonko (Slettet)
koordsyst. i planen
l: x+2y-6=0
m: parameterfremstillingen
x=1+2t , t tilhører R
y=1-t

hvordan gør man rede for at de er parallelle

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. august 2003 af 404error (Slettet)

Vis at de har samme retningsvektor.

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. august 2003 af Jean

Samme er måske lige strengt nok, det er vel nok at vise at den ene retningsvektor er et multiplum af den anden.

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. august 2003 af 404error (Slettet)

Ja, ellers bliver det nok lidt svært. Min fejl :)

Skriv et svar til: parallelle linjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.