Matematik

Bestem arealet af et område som funktion af a.

11. maj 2011 af Lillozz (Slettet)

 Figuren viser en skitse af et område, som har en omkreds på 100.

a) Bestem arealet af et område som funktion af a.

Skitsen ligger vedhæftet**

Er der nogen, der kan hjælpe mig?


Svar #1
11. maj 2011 af Lillozz (Slettet)

 Her er den

Vedhæftet fil:Dok2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

Omkredsen = a+b+(a-3)+4+3+(b-4) = 2a+2b=100
 

b=50-a
 

Arealet = a*b = a*(50-a)


Skriv et svar til: Bestem arealet af et område som funktion af a.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.