Samfundsfag

Teorier

11. maj 2011 af smisch

Hej nogen der kan fortælle mig, hvad assimilation, segregation og kulturel integration er for nogle teorier??


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2011 af Wind1992 (Slettet)

Assimilation = Når indvandrerer "adoptere" det nye lands kultur. F.eks. hvis der er nogle der flytter til Danmark og giver deres egen kultur op til fordel for den danske.

Segregation = Når indvandrerer holder fast i deres hjemlands traditioner, uden overhovet at adoptere noget fra det nye land, dette ses bl.a. i ghettoer.

Kulturel integration = Når kulturerne mikses under indvandringen, så det bliver en blanding af de to forskellige landes kulturer.


Skriv et svar til: Teorier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.