Matematik

plan i rummet

15. maj 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey!

Skulle lige høre om man kan tjekke om man har lavet planets ligning rigtig, altså en kontrol af planets ligning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2011 af peter lind

Sæt nogle kendte punkter ind i ligningen.


Svar #2
15. maj 2011 af jrnh555 (Slettet)

har punkterne  A(10,-10,0) B(10,10,0) C(-10,10,4) og D(-10,-10,4)

har fundet AB kryds AC = (80,0,400) så det er min normal vektor

planets ligning

80*(x-10)+0*(y-(-10))+400*(z-0)     brugte punkt A

det reduceres

x-1+5z=0

kan man så sætte punkt D ind? det giver ikke 0  :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2011 af peter lind

Du har regnet forkert til sidst. Det bliver x-10+5z=0


Svar #4
15. maj 2011 af jrnh555 (Slettet)

doh det har du ret i så stemmer shittet sgu :) tak


Skriv et svar til: plan i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.