Matematik

STX matematik B 2010

16. maj 2011 af theaemily (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej!

Jeg er lidt i tvivl om disse to opgaver: 

OPGAVE 1

To funktioner er givet ved f(x)=x^2-7x+16 og g(x)=x+1

a) Bestem toppunktet (det har jeg fået til(3.5, 3.75) Men jeg tror ikke det passer. 

b) Løs ligningen f(x)=g(x) (her har jeg sat de to funktioner lig hinanden, og forsøgt at isolere x, men det går ikke så godt) 


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. maj 2011 af HanneJH (Slettet)

T=-b/2a,-d/4a
d=b^2-4ac
 


Skriv et svar til: STX matematik B 2010

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.