Almen studieforberedelse (AT)

Metodeafsnit - Ret fejl

21. maj 2011 af bluesboy (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej. Jeg skal op i AT eksamen i næste uge. I min synopsis har jeg skrevet et metodeafsnit som jeg lige vil være sikker på ikke indeholder nogle dumme fejl, hvilket jeg oplevede til AT årsprøven sidste år. Jeg har derfor vedhæftet mit metodeafsnit her i håb om at der er én eller flere der vil kigge den i gennem for fejl. 

I må meget gerne også komme med forbedringer, og hvis der er andre der skriver om det samme så hører jeg også gerne hvordan de har grebet opgaven an.


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. maj 2011 af brau (Slettet)

Husk at begreberne "naturfaglig metode" "induktiv metode" osv... ikke er brugbare til en fremlæggelse, her skal man sige helt konkret hvad man har gjort.... jeg har læst... jeg har analyseret med denne analysemode osv...


Svar #2
21. maj 2011 af bluesboy (Slettet)

 Okay. De er altså ikke interesseret i navnet på metoderne? Jamen hvad hvis jeg siger hvilken metode jeg har brugt også forklarer hvordan jeg har brugt den? Som feks: "Under humaniora gør jeg brug af den hermeneutiske metode til at analyser terrorlovgivningen, og derved finde frem til hensigten bag den forøgede overvågning af samfundet."


Skriv et svar til: Metodeafsnit - Ret fejl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.