Matematik

uden hjælpemidler..

22. maj 2011 af 215 (Slettet)

Nogen som ville se om jeg har løst opgaverne korrekt..

http://uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF10/Proever%20og%20eksamen/Tidligere%20skriftlige%20opgavesaet%20stx%20og%20hf/101213_stx_MAT_A.ashx 

Vedhæftet fil: Opgave 1.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2011 af NejTilSvampe

 Du bør skrive forklaringer til det, det er utrolig tørt at læse alle de tal :) men det så fint nok ud det jeg gad at se igennem.


Svar #2
22. maj 2011 af 215 (Slettet)

 Ja.. havde sku ikke lige tid til det..  prøvede at se hvor hurtigt jeg kunne besvare den del..
Men kan det passe at uden hjælpemidler ikke har optimering, sustitution og differenitere og intergrer af sqrt(x) og andre..


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2011 af NejTilSvampe

 ved jeg ikke. Men i opgave 3 har du en parentes / fortegnsfejl i din udregning, men resultatet er korrekt alligevel.

og dine <=> tegn er ikke altid brugt korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2011 af powerfull499 (Slettet)

Opgave 2 stemmer ikke.

X= 1 V X=6/4 er svaret.


Svar #5
22. maj 2011 af 215 (Slettet)

 hvor ligger fejlen ? #4?


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. maj 2011 af powerfull499 (Slettet)

diskriminanten er regnet forkert ud. 24 skal trækkes fra i stedet for :)

d=(-5)^2-4*2*(-3) <=>

d=25-4*2*(-3) <=>

d=1

2 løsninger

x= (5-1)/(2*2) V (5+1)/(2*2)

x= 1 V x= 6/4

Check altid ved at putte ind i ligningen.

Edit: Jeg vrøvler, glem det :D! Det ser fint, min hovedregning funker vist ikke.


Svar #7
22. maj 2011 af 215 (Slettet)

Når... 
damn..


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. maj 2011 af powerfull499 (Slettet)

som sagt, det var min hovedregning der failede.

Det er selvfølgelig:

d=25-4*2*(-3) <=>

d=49

Som du lige så fint havde skrevet.


Skriv et svar til: uden hjælpemidler..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.