Matematik

integrerer

23. maj 2011 af EmilieBN (Slettet)

Hvis man skal integrere x^(3/4)
Hvad bliver det så?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt den almindelige formel

∫ xn dx = xn+1/(n+1) + k

og sæt n = (3/4)


Svar #2
23. maj 2011 af EmilieBN (Slettet)

 så giver det da noget andet end lommeregneren? 

lommeregneren siger det giver: 

( 4x^(7/4) )  / 7 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det får man jo også ved at benytte formlen i #1.

n = (3/4) ⇒ n+1 = (7/4) ⇒ 1/(n+1) = (4/7)


Skriv et svar til: integrerer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.