Matematik

potens funktioner

24. maj 2011 af ahmadelkassem (Slettet) - Niveau: B-niveau

 hej 

forklare betydningen af tallene a og b i regne forskriften( se vedhæftet fil)

det er betydningen af a jeg er usikker på. jeg har nu skrevet 

a = udviklingen i % for par pust i ballonen 

men min lære havde skrevet "ikke helt rigtig, men det er ikke til at afgive en god forklaring på a værdien i en potens funktion".

jeg undrede mig nu bare over hvad jeg skal sige hvis jeg kommer op til det mundtlige eksamen om potensfunktioner. hvad skal jeg så sige a er? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2011 af mathon

                   a = log(1+ry) / log(1+rx)


Svar #2
24. maj 2011 af ahmadelkassem (Slettet)

 ups glemte den vedhæftet fil

Vedhæftet fil:Eksperiment 12.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2011 af mathon

                        Fy = Fxa                 forholds-eksponenten

                                                 


Svar #4
24. maj 2011 af ahmadelkassem (Slettet)

 okay tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. maj 2011 af mathon

som bliver hældningstal for den dobbeltlogaritmiske linje

                                                  y = b·xa

                                                  log(y) = a·log(x) + log(b)
undertiden skrevet
                                                  Y = a·X + B


Skriv et svar til: potens funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.