Fysik

kan fra kJ til J

24. maj 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

1kJ = 1000 J 

kan udtrykket 2.13 (kJ/(kg*K)) = 2.13E3 (J/(g*K)) 

K står for kelvin 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2011 af hotgirl37 (Slettet)

 Nej, du bruger jo både kJ og kg. Dvs. 10^3 i nævner og tæller, som går ud med hinanden. Altså:

2,13 kJ/(kg*K) = 2,13 J/(g*K)


Svar #2
24. maj 2011 af hjæææælp (Slettet)

dvs. kJ/kg*K = J / g*K

?  


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2011 af hotgirl37 (Slettet)

 Ja, eftersom du også kan skrive det

kJ / (kg * K) = 1000 J / (1000 kg * K) = J / (kg * K)

Hvor 1000 går ud med hinanden. 

(husk i øvrigt parenteserne)


Svar #4
24. maj 2011 af hjæææælp (Slettet)

så kan det vist ikke skæres mere ud i pap :) 

jeg er med. 


Skriv et svar til: kan fra kJ til J

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.