Almen studieforberedelse (AT)

Metoder samfundsfag og engelsk

27. maj 2011 af frksorensen (Slettet)

 Jeg skriver AT og er igang med at uddybe mine metoder. Er der en der kan fortælle mig om dette er rigtigt?

I samfundsvidenskab er de overordnet teorier jeg bruger modernitetsteorier. Jeg har anvendt Giddens teori om det senmoderne samfund for at redegøre for det senmoderne samfund, samt Maslow's model om behov, for at belyse de faktorer for iscenesættelse. Jeg har benyttet den komparative metode, da jeg har sammenlignet Anthony Giddens og Christopher Lasch teorier om det senmoderne samfund. Derudover har jeg anvendt den kvantitative metode ved at benytte en tabel over befolkningens adgangs til intetnettet fra 1997-2001.
I forhold til det humanistiske område har jeg anvendt argumentationsanalyse af den engelske artikel ”Facebook users 'are insecure, narcissistic and have low self-esteem'” og undersøgt, hvordan skribenten argumenterer for konsekvenserne ved brug af Facebook og hvordan der er tilfældet at generationen i det senmoderne samfund er narcissister.
For at kombinere de samfundsvidenskabelige teorier med min empiri har jeg anvendt deduktion, da jeg har taget udgangspunkt i en teori og så afprøvet denne teori på mit empiriske materiale, altså analyse af artiklen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. maj 2011 af heidi1992 (Slettet)

Jeg ville mene at det lyder ganske fornuftigt også nogle gode begrundelser/forklaringer du har. 


Skriv et svar til: Metoder samfundsfag og engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.