Oldtidskundskab
Sokrates/Platon - Det gode=det sande=det skønne
24. maj 2005 af
*A* (Slettet)
Er ikke helt sikker på jeg forstår det, altså når alle dyder er opfyldt kommer der retfærdighed som bliver til lykke som bliver til sandhed....
Og derefter forbliver man i kosmos forevigt
Er det det samme som at have vværet ude fra hulen , jf. idelæren
Og derefter forbliver man i kosmos forevigt
Er det det samme som at have vværet ude fra hulen , jf. idelæren
Skriv et svar til: Sokrates/Platon - Det gode=det sande=det skønne
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
