Matematik

Grafisk betydning af a og b i eksponentiel udvikling?

06. juni 2011 af chelle12 (Slettet)

Ja, jeg skal til matematik eksamen imorgen og sidder lige med et par spørgsmål.

Spørgsmålet lyder:

Forklar hvad betydning a og b har i regneforskriften y=b*a^x for den eksponentielle udvikling, gerne den grafiske betydning. 

Er der en der kan forklarer mig betydningen af a og b i ord. 

og den grafiske betydning? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2011 af peter lind

se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1033806


Svar #2
06. juni 2011 af chelle12 (Slettet)

 Det får jeg ikke svar på mit spørgsmål af? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2011 af peter lind

Hvad forstår du ikke ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juni 2011 af Rasmus5746 (Slettet)

b = skæring på y-aksen i P(0,b)
a angiver om funktionen er stigende eller aftagende.

Hvis a > 1 er funktionen voksendet
Hvis 1 > a > 0 er funktionen aftagende.
Hvis a = 1 er f(x) = b altså konstant 


Skriv et svar til: Grafisk betydning af a og b i eksponentiel udvikling?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.